Dividen Tabung Haji 2012 6%

 
pinit fg en rect gray 28 Dividen Tabung Haji 2012 6%

Sesapa yang ada menyimpan dalam tabung haji kali ni tabung haji bagi bonus sebanyak 6% kepada 6 juga pendeposit.Kira tahun ni banyak sikit compare dengan tahun2 lepas.Naik sebanyak 0.5%.Bagus la mcm tu.Boleh naikkan lagi ekonomi ummah.

Duit bonus atau dividen akan dimasukkan pada hari Rabu depan.Jadi korang boleh la bawak buku dan update.Tapi rasa2 sekarang ni sesapa yang ada akaun bank Islam atau Bank Rakyat boleh link dengan akaun tabung haji.Jadi boleh tengok melalui ATM jer..tak payah update buku.Jangan lupa tambahkan lagi pelaburan dalam Tabung Haji nih.Moga2 boleh pegi haji cepat.Sekarang kalau baru daftar haji kena tunggu 30 tahun.Ayoyoo…lama tuh.

Carian

  • Dividen tabung haji 2012
  • dividen tabung haji
  • tabung haji dividen 2012
  • dividen tabung haji 2013
  • tabung haji dividen
  • bonus tabung haji 2012
  • bonus tabung haji 2013
  • tabung haji
  • bonus tabung haji tahun 2012
  • dividen tabung haji tahun 2012

Related posts:

ADD YOUR COMMENT

CommentLuv badge